Gratis strikkeoppskrifter

Mange har lyst på strikkeoppskrifter gratis, og her har vi laget en oversikt over noen av oppskriftene vi kan gi ut helt uten kostnad, og det beste er at du kan laste de ned umiddelbart, du trenger ikke vente på å få de tilsendt!

Gratis strikkeoppskrifter på kofter

Strikkejakker, eller kofter, er noe av de mest populære strikkeplaggene vi har, og selvsagt er det da også mange som har lyst på kofte oppskrift gratis

Gratis strikkeoppskrifter barn

Skal du strikke en lue til barnet ditt? Eller kanskje barnebarnet trenger en ny genser? Mulighetene er mange og vi har mange
gratis strikkeoppskrifter til barn! Trykk på linken for å se litt av de mange oppskriftene du kan hente ned helt gratis.

Gratis strikkeoppskrifter baby

Om du vil strikke et hentesett til en venninne, eller kanskje lage et sengeteppe til barnevognen finner du massevis av gratis strikkeoppskrifter til baby her. Vi har alt fra enkle strikkeoppskrifter til de mere utfordrende mønstrene, det viktige er at du finner du selv har lyst til å strikke, og det er vi sikre på at du gjør! Du kan velge blant babystrikk mønstre som kjoler, luer, sokker eller hva med en strikket baby bunad? Vi har selvsagt valgt ut skånsomt garn som ikke irriterer huden til babyen, gjerne et mykt baby merino garn.

Marius oppskrift gratis

Marius mønsteret er beskyttet av designrettigheter så dette er dessverre ikke noe du vil finne gratis på nettet, men vi har funnet frem noen strikkeoppskrifter i samme stil, og du kan finne alternativer til marius genser, dette er i stilen setesdalsgenser.

Gratis oppskrift på votter

Votter er populært om vinteren, og perfekt som gave til noen du er glad i, eller til deg selv! Her har vi samlet flere gratis strikkeoppskrifter på votter.

Veldig mange av de gratis oppskriftene vi har er fra Drops design / garnstudio. Denne produsenten er ekspert i å lage flotte og moteriktige oppskrifter, mens de samtidig har strikkegarn til fantastiske priser. Det er ikke uten grunn at Drops sine strikkeoppskrifter og strikketøy er så populært som det er! De har deilig og myke garn i mange varianter, fra deres mest ekslusive garn som heter Drops air til de billigere variantene som det rene ullgarnet karisma som er blant Norges mestselgende garntyper.

Du kan selvsagt også bare kjøpe en komplett strikkepakke med garn og oppskrift, bare trykk på linken.